Idag har jeg også lavet nogle kryddersmåkager, som jeg har set hos Betina Heede's opskrifter. Manden har smugspist! Men det er jo kun godt. :-p
Kryddersmåkager (Betina Heede)
Af denne opskrift fik jeg 18 småkager.
30 g let mayonnaise
30 g mel
25 g skummetmælkspulver
5-6 tsk vand
1/2 tsk kanel
1/2 tsk brunkagekrydderi
1 1/2 tsk flydende SØD (Jeg brugte flydende Hermesetas)
1 tsk vanillekorn/essens
1/2 tsk hjortetaksalt
1/2 tsk bagepulver
Alle ingredienserne blandes godt sammen. Rul dejen til en pølse - læg den i fryseren ca. 15 min. Skær dejen i tynde skiver, tryk dem flade og bag dem i en varm ovn ved 200 grader i ca. 2-3 minutter, hvorefter de vendes og bages videre i 3-4 minutter.
HUSK HUSK HUSK!! De skal trykkes MEGET flade!! Jeg har kun lavet disse for første gang, og de hævede en del inde i ovnen.. på trods af, jeg havde trykket dem flade, endte de med at være ca. 5 mm tykke.. Så HUSK! De skal være meget tynde, når de kommer i ovnen. - De kan tåle det, da de hæver. Og så bliver de forhåbentlig også mere knasende, som man jo gerne vil ha' småkager, skal være.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar